S A Y A N G S E N G E T


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS facebook twitter ask.fm NEWER OLDER +FOLLOW

0c0mment di sini sayang
just you !

assalamualaikum.. hye guy,, rindu kyna tak?? mesti rindukan.. (prasan pul0k)  sihat ka tak hari nii?? kalau tak sihat bole jumpa kyna sebab kyna bakal doktor tau.. ada yang tengah bersedih atau ada masalah?? bole jumpa kyna jugak sebab kyna bakal kaungsling ehehe.. insyaallah ^^

sebenarnya tengah rindu dekat someone nii .. benda ni smua untuk awak.. kenapa awak banyak berubah yerr?? saya nak awak yang dulu yang always happy,, kenapa cepat sangat awak berubah?? apa salah saya?? mana hati awak? jangan abaikan saya bolehh?? awak...saya sakit sangat,, macam mana sakit saya dekat awak saya takkan cakap,, merajuk macam mana pun saya ,,saya takkan cakap.. awak nak tau napa?? sebab saya nak awak faham saya,, saya nak awak sedar.. myb dekat sekolah saya  tak call awak.. awak nak tau kenapa?? sebab saya nak teng0k  rindu tak awak dekat saya tapi.. apa yang saya harap,, hanya benda yang sia-II saja.. setiap kali balik saya mesti harap msej yang saya dapat dari awak tapi tekaan saya silap.. orang yang tak pernah saya harap akan msej saya,, yang akan tunggu kepulangan saya.. sedih sangat.. kenapa orang tu tak awak ja..  dia menaruh harapam yang tinngi walau dia tahu saya ada awak.. sikit pun dia tak mengalah.. tapi macam mana pun hati saya takkan berubah.. tolong faham saya!

mana awak bila saya perlukan?? marah macam mana pun saya dekat awak saya tetap diam,, saya tahu awak lebih pentingkan kawan tapi tolong jangan abaikan saya.. saya manusia awak, saya bukan game untuk awak main.. tolong jangan cari saya time awak bosan.. kalau awak sayang saya awak takkan biarkan saya macam nii,, awak dah buat saya sayang awak kenapa awak abaikan saya?? saya cuba untuk faham awak tapi sedikit pun awak tak pernah faham saya..

saya tak suka orang merokok ! syezz cakap.. saya cuba nak ubah awak tapi awak tak pernah nak dengar saya,, yang awak tahu"" awak tak boleh berubah"" . tanpa usaha apa pun tak boleh awak.. kalau awak betul-II nak berubah awak akan berubah.. saya tak paksa awak ,, just slow-II ,,saya tak minta awak berubah terus,, yang saya minta hanyalah perubahan dari awak walaupun sedikit..

harap awak faham ehh =')| back to top

Daisypath Anniversary tickers
thanks jengok sini Copyright by Nur Sakinah